• horst02

Veni, vidi, foetsie...!
Wordt al enkele jaren als de intrinsiek beste klassementsman beschouwd, maar is desondanks nog altijd zonder eindzege in de GdA. Voelt binnen de eigen ploeg bovendien steeds meer druk van Fausto Joppi, die klaar lijkt te zijn voor het kopmanschap. Knappe ploegleider die beide matadoren met de neuzen dezelfde kant op krijgt en in elk geval het roze voor de ploeg weet binnen te slepen.

Geruchten gaan dat Schlager de GdA dit jaar links laat liggen ten faveure van enkele andere grote koersen, waaronder de Ronde van Vlaanderen. Is vanzelfsprekend ook de absolute kopman voor het WK, dat dit jaar weer op heuvelachtig terrein wordt afgewerkt. Daarbij is het wel afwachten hoe Daddy Cool de Baby Giro verteert...В 

Palmares:
<this file is too long to show...>
Wereldkampioen 2010
Wereldkampioen Tijdrijden 2009(?)
Etappezege GdA 2011 (Col de Rosier)
1e Coppa Tres-Cols 2013
1e Veenendaal-Veenendaal 2013

Back to Top