• sauspaktroze

Hangende de procedure... 
Behoort tot de veteranen van het GdA-peloton en is met zijn ervaring, parcourskennis én vooral goede contacten met de koersdirectie een garantie voor succes. Werd vorig jaar belazerd door de inmiddels afgetreden ploegleiding van FartMedia en revancheerde zich keihard op sportieve wijze door AntiClimax naar winst in werkelijk alle klassementen te stuwen. Schijnt ook daar echter nog wel op de financiële vergoeding te wachten...

Sportief gezien lijkt de Giro des Ardennes wat te zwaar voor Saus, die wel een ongekend palmares opbouwde in het ééndaagse klassiekerwerk. Onderscheidde zich in de GdA tot op heden toch vooral in het betere knechtenwerk en het keer op keer net níet winnen van de paarse trui. Is in de GdA dan ook nog altijd op zoek naar zijn eerste etappe-zege, schijnt de dalende aankomsten voor 2013 al verkend te hebben.... 

Palmares:
Winnaar etappe GdA '13 (Ovivat)
Winnaar Luik-Bastenaken-Luik 2006
Winnaar Ronde van Drenthe 2009
Winnaar Voorjaarsklassieker 2009
Winnaar Germania Rundfahrt 2009
Winnaar Damclassic 2010
2e Puntenklassent GdA 2006
2e Gerrie Knetemann Classic 2011
2e WK 2012
3e Puntenklassement GdA 2007, 2012, 2013
3e Veenendaal-Veenendaal 2009

 

Back to Top