• bet05

Eindelijk nieuwe schoenen...
Debuteerde in het peloton met de allerlelijkste wielerschoenen ooit gezien, iets met groen en rood... Saus reed in die tijd graag op zijn wiel en bekocht dit met twee oogoperaties. Frigo koerste er echter niet minder hard om, getuige maar liefst drie podiumnoteringen in het bergklassement.

Kreeg of nam zelden de vrijheid om voor eigen succes te koersen, maar sloeg een heimelijk aanbod van FartMedia enkele jaren geleden af. Lijkt daarmee toch een geboren knecht, zeker nu ook Jalabert mogelijk terugkeert bij dit sterrenensemble... De bookmakers zetten 'm vooralsnog op de 6e plek in het algemeen en het bergklassement.

Palmares:
3e Bergklassement GdA 2012
5e Eindklassement GdA 2012
2e Bergklassement GdA 2010
4e Eindklassement GdA 2010
1e Etappe GdA 2009 (Lierneux)
3e Bergklassement GdA 2006

Back to Top