• dubbeldekker

Giro des Ardennes 2018

25-27 mei, Spa (B)

De geruchtencaroussel was al gaande de afgelopen jaren, maar nu is het er toch echt van gekomen. Vlak voor de GdA 2013 heeft Fartmedia-Peugeot Alwino Frigo aan zich weten te binden! Hij komt per direct over van Anticlimax, waar hij de laatste jaren onvoldoende uit de verf kwam bij gebrek aan regie en strategie.

Hij krijgt nu de kans om als kopman mee te strijden om het roze, nu Schlager en Joppi schitteren door afwezigheid. Directeur Sportiv Heinz Hermann Braunhosen toonde zich in zijn nopjes met deze toptransfer. Alwino Frigo heeft een persoonlijkheid die bij ons team past, hij is een teamplayer, oogt relaxed, en heeft de mogelijkheid om uit te groeien tot de verrassing van deze GdA.

Fartmedia deelt met deze late transfer een mokerslag aan Anticlimax, die het laatste jaar juist zo sterk tevoorschijn kwam met een brede en sterke selectie. De winnaar van afgelopen jaar Bulldohser is echter niet van de partij, evenals de teamcaptain Borgstedt. Het is de vraag of de terugkeer van Nessuno en Jalabert voldoende zijn om dit gapende gat te vullen, helemaal nu Frigo zijn talenten bij Fartmedia ten toon gaat spreiden. Frigo toonde zich coolio als altijd: 'Bij dit team weet ik dat ik gewaardeerd wordt om mijn capaciteiten en krijg ik de mogelijkheid om boven mezelf uit te groeien in plaats van te rijden voor en tegen mijn ploegmaten. Zij zullen mij steunen en ook aan mijn voorwaarden is voldaan voor extra steun in de bergen... Ik zie er naar uit om dit vertrouwen te belonen'.

Truien 2017 Marco Sagan (ACL)
 Nicolas Jalabert (ACL)
 Óscar Pereiro Saus (SDi)
 Marco Sagan (ACL)
 AntiClimax 2.0

Wat doet de concurrentie?

De Fooienpot

Back to Top